Segafredo myespresso

Segafredo myespresso on uudne kohvivalmistamisseade. Sellega saab valmistada kodus sama maitsvat ja pehmet espressot, kui seda teeb itaalia barista oma kohalikus kohvikus. Maitse ja kvaliteet on kontrolli all, sest kogu kohvikontseptsiooni taga on espressode turuliider maailmas ehk mainekas Segafredo Zanetti. See on muidugi ka Itaalia kohvikute müüduim espressomark.

Segafredo myespresso kapselseade on mõeldud just espresso valmistamiseks. Just seepärast saab masin sellega nii suurepäraselt hakkama – maitse ja kvaliteet on täiuslikud tass tassi järel. Ilma kompromissideta!

Espresso valmistamine myespresso kapselseadmes

Täitke seadme mahuti külma veega. Lülitage seade sisse, espressonupu märgulamp süttib. Lamp põleb punasena, kuni vesi saavutab vajaliku kuumuse. Seejärel süttib roheline lamp.

Soojendage kohvitass. Loputage seadet, vajutades espressonuppu. Laske veel läbi kohviotsiku valguda. Peatage vee liikumine, vajutades espressonuppu uuesti. Avage laadimiskäepide ja asetage kapsel oma kohale. Sulgege laadimiskäepide. Asetage tass tilgarestile või eraldi tassihoidja peale.

Vajutage espressonuppu ja laske kohvil tassi voolata. Vajutage nuppu uuesti, kui kohvi kogus on piisav. Kui kohv on valmis, avage laadimiskäepide. Kapsel kukub kapslimahutisse. Sulgege laadimiskäepide ja loputage seadet, vajutades espressonuppu.

Valikus on kolm erinevat myespresso kohvisegu

Segafredo myespresso kohvivalik pakub teile suurepärase komplekti kapslitesse suletud Itaalia espressonaudinguid. Tasub proovida ja maitsta kõiki erinevaid tooteid – nii saate alati valida õigeks hetkeks õige maitse ja kanguse. Jook saab kiiresti valmis, sest Segafredo myespresso on täiuslik kombinatsioon kvaliteedist ja kasutusmugavusest.

Segafredo Intermezzo – jõuline nauding

Tugeva aroomiga kohv, mis võimaldab teha suurepärase espresso, cappuccino ja late! Pehme ja hapukas maitse tagab täiusliku nauditava kohvihetke. Tume röst.

Segafredo Espresso Casa – tüüpiline Itaalia

Prego, signori! See Itaalias üldlevinud kohv sobib suurepäraselt espresso, cappuccino ja late valmistamiseks. Espresso Casa maitse on täidlane ja aroomiküllane. Keskmine röst.

Segafredo Emozioni – täiuslik Itaalia meeleolu

Spetsialistide valik. Emozioni on 100% araabika kohv, mille täidlane ja puuviljane maitse sobib just espresso ja americano valmistamiseks. Hele röst.

 

Itaalia kodudes, väikeste hotellide köökides ja nurgapealsetes baarides on siiani üsna tavaline see, et late või cappuccino piim kuumutatakse ja vahustatakse eraldi. Siis valmistatakse espresso, mida lisatakse vajalikus koguses soovitud erikohvi saamiseks. Toimige samuti – tulemuseks on ehe kohvinauding!

Erikohvide valmistamine

  • Hoolitsege selle eest, et Segafredo myespresso seadmes oleks alati puhas ja värske vesi.
  • Tühjendage kapslimahutit iga päev.
  • Kasutamata kapsleid võib hoida toatemperatuuril.
  • Valmistage alati enne piim ja seejärel Segafredo myespresso. Muidu jahtub espresso enne ära, kui piima vahustatud jõuate, ja tulemus ei ole enam nii hea.

Piima soojendamine

Soojendage piim mikrolaineahjus, potis või piimavahustis. Ärge siiski piima keema laske. Piima maitse halveneb tunduvalt, kui temperatuur ületab 65 kraadi.