Hea espressokohvi valmistamine mokakannuga

Mokakann on lihtne abivahend hea espressokohvi valmistamiseks kodustes oludes. Mokakann sobib soodsama vahendina eriti neile, kes joovad espressot vaid aeg-ajalt, mingi eriti mõnusa hetke nautimiseks. Mokakannuga saab head espressot valmistada järgmisel moel:

1. Kallake vesi kannu alaossa.

Kasutage alati külma värsket vett.

2. Mõõtke kannu keskel olevasse filtriossa vajalik kogus espressokohvi puru.

Täitke kogu filtriosa espressokohvi puruga (nt Segafredo Intermezzo).

3. Keerake kannu ülaosa tihedalt alaosa külge kinni.

Jälgige, et keermed oleks sobivalt kohakuti.

4. Pange mokakann pliidile ja kuumutage seni, kuni kuum vesi läbi kohvipuru ülaossa tungib.

5. Kohv ongi valmis.