Supiaedvili

Supiaedvilju kasutatakse liha-, vorsti- ja aedviljasuppides hea ja täidlasema maitse saavutamiseks. Lisage supiaedviljad külma või keeva leeme sisse, üks pakk supiaedvilju ühe liitri leeme kohta. 

Köögiviljad saavad valmis umbes 15 minutiga. Supiaedviljadest saab valmistada ka puljongit. Lisage üks pakk supiaedvilju 5 detsiliitrile külmale või keevale veele. Keetke 15 minutit ja kurnake. Lisades supiaedviljad külmale veele, tuleb puljong pisut selgem. Valmis puljongit saab u 4 dl.

Üks pakk (17 g) supiaedvilju vastab u 120 grammile värsketele köögiviljadele.

Pakendi suurus: 
Kott 17 g
Päritolu: 

Valmistatud Soomes.

Koostisosad: 
Porgand, pastinaak, porrulauk, sibul, tomatid ja petersell.